Biryani; İsfahan halkının deyimi ile “beryoon”, şehrin en popüler yemeklerinden biridir. Özellikle etseverlerin damak tadına uygun olan biryani, yöresel baharatlarla zenginleştirilen ve jegar sefid adlı kuzu ciğeri ile hazırlanan bir yemektir. Servisi ise sangak ekmeği ve taze sebzeler eşliğinde yapılmaktadır
MAGAZİN
27 Temmuz 2024MAGAZİN
27 Temmuz 2024FOTO GALERİ
27 Temmuz 2024FOTO GALERİ
27 Temmuz 2024MAGAZİN
27 Temmuz 2024EKONOMİ
27 Temmuz 2024MAGAZİN
27 Temmuz 2024Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.