emeği, mezesi, çorbası ve tatlısıyla damakları şenlendiren bal kabağı, A vitamini deposu olup bol miktarda kalsiyum içeren lifli bir sebzedir. Ayrıca kalp sağlığını korumaya ve hücre yenilenmesine yardımcı bal kabağının demir kalsiyum, fosfor ve potasyum içeriğiyle de son derece besleyici olduğunu söyleyebiliriz.
MAGAZİN
27 Temmuz 2024MAGAZİN
27 Temmuz 2024FOTO GALERİ
27 Temmuz 2024FOTO GALERİ
27 Temmuz 2024MAGAZİN
27 Temmuz 2024EKONOMİ
27 Temmuz 2024MAGAZİN
27 Temmuz 2024Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.